MÅNDAGAR 18:00

Varje måndag klockan 18:00 visar vi en handplockad film ur Biopasset.

Biopassets andra säsong är en härlig blandning av drama, kärlek, skratt och tårar. Du kommer få starka bioupplevelser som berör och griper tag. Berättelser om stora drömmar, brustna hjärtan och vänskap över generationsgränserna. Biopasset tar med dig på en fantastisk resa med oförglömliga stopp. Vi ses i biomörkret!

Säsongens filmer 2022-2023

Min vackra stjärna (9 jan 2023) | A man called Otto (13 jan 2023) | En dag kommer allt det här bli ditt (3 feb 2023) | Andra akten (24 feb 2023) The Whale (10 mars 2023) | What’s love got to do with it? (5 apr 2023)  | D’Artagnan – De tre musketörerna (maj 2023) | De 8 bergen (juni 2023) | Barbie (21 jul 2023)

NU
PÅ BIO

NU
PÅ BIO

KOMMANDE
FILMER

Kundservice

Skriv ned vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss på facebook

För snabbare hantering, kontakta oss istället på facebook genom att klicka nedan.

KÖP BILJETT

Cinemascenen är ett fristående bolag i samarbete med Filmstaden som ger er möjlighet att enkelt köpa och boka biljetter.

Tänk på att komma i god tid till biografen. Vi rekommenderar att man kommer minst 30 minuter innan föreställningstiden vid populära filmer.

Åldersgränser på bio

Barntillåten film är tillåten för alla åldrar.

7-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap, måste fyllt 7 år. I vuxens sällskap är filmen barntillåten.

11-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap, måste ha fyllt 11 år. I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 års ålder.

15-årsgräns innebär att man utan vuxens sällskap ska ha fyllt 15 år och också kan styrka detta vid insläpp till filmen. Från och med 11 års ålder kan man i vuxens sällskap se filmer med 15-årsgräns. Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig.

15-årsgränsen betyder att en film har bedömts kunna vara till skada för välbefinnandet för barn under 15 år, inte att filmen är lämplig att ses av en 11-åring i sällskap med en vuxen. Det är den vuxne som tar med ett barn på en film med högre åldersgräns som ansvarar för skyddet av barnet.

Åldersgränser på bio regleras i ”Lag 2010:1882 om åldersgränser för film som ska visas offentligt” och de olika åldersgränserna bestäms av Statens medieråd. Alla biografer i Sverige är skyldiga att följa detta och biografpersonalen kan neka inträde till en föreställning om rätt ålder inte kan styrkas.