Med Biopasset får du tio noggrant utvalda biofilmer till halva priset med premiärer jämnt fördelade över ca tolv månader. Det är filmer ur den ordinarie biorepertoaren som är speciellt utvalda för Biopasset och en vuxen biopublik. Tio spännande, gripande och upplevelserika berättelser från Sverige, USA och övriga världen.

Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på samtliga medverkande biografer så länge filmen visas på bio.

Biopasset är en produkt från Biografklubben i Sverige AB som ägs gemensamt av Svenska Filmägareföreningen och Sveriges Biografägareförbund och Sveriges Filmuthyrareförening, med stöd av Svenska Filminstitutet. Biopassets erbjudanden kan inte kombineras med rabatter och erbjudanden.

Observera att Biopasset erbjuder en rabatt på de medverkande filmerna, som kan användas en gång per film.

BIOPASSET MÅNDAG

Varje måndag visar vi handplockade filmer ur Biopasset klockan 18:00.

Kundservice

Skriv ned vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss på facebook

För snabbare hantering, kontakta oss istället på facebook genom att klicka nedan.

KÖP BILJETT

Cinemascenen är ett fristående bolag i samarbete med Filmstaden som ger er möjlighet att enkelt köpa och boka biljetter.

Tänk på att komma i god tid till biografen. Vi rekommenderar att man kommer minst 30 minuter innan föreställningstiden vid populära filmer.