Vi söker medarbetare som brinner för att ge den bästa möjliga servicen!

Som medarbetare på Cinemascenen får du komma in bakom kulisserna och möta alla förväntansfulla gäster som kommer till oss varje dag. Du blir en viktig del till att göra hela biobesöket till en upplevelse våra gäster kommer ihåg. Det krävs att du är stresstålig och problemlösande då tempot ofta kan vara högt. Du måste även kunna arbeta självständigt då ensamarbete förekommer.

Att arbeta som biografvärd

Tillsammans gör vi ett besök hos oss till något speciellt!

GÄSTER

Lyssna till gästens behov och önskemål.

BIOSNACKS

Poppa popcorn och sälja godis.

FILM

Övervaka och hålla hög kvalité på filmvisningar och vara väl insatt i kampanjer, kommande filmer, evenemang, erbjudanden m.m.

KASSA

Hantera kassa, inventeringar m.m. Se till att det är rätt skyltat och väl påfyllt av biosnacks.

STÄDA

Städning av biografsalonger och ansvara för att det är rent och snyggt på biografen.

Förmåner

Världens bästa förmåner – Gratis Bio och stans billigaste popcorn. Allt vi begär är att du kavlar upp ärmarna och ger våra gäster en helt fantastisk biografupplevelse!

Låter detta som något för dig?

Klicka på knappen nedan för att se vart vi söker biografvärdar just nu.

Biografvärd

Nu söker vi Biografvärdar till Ystad och Strängnäs. Skicka ditt cv och personligt brev när du fått bekräftelsemailet. 

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att din information hanteras i enlighet följande policy:

Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Cinemascenens räkning.

Vi behandlar följande personuppgifter:
Namn
Födelseår
Kontaktuppgifter: e-postadress, telefonnummer, adress
CV
Personligt brev

Kundservice

Skriv ned vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Kontakta oss på facebook

För snabbare hantering, kontakta oss istället på facebook genom att klicka nedan.

KÖP BILJETT

Cinemascenen är ett fristående bolag i samarbete med Filmstaden som ger er möjlighet att enkelt köpa och boka biljetter.

Tänk på att komma i god tid till biografen. Vi rekommenderar att man kommer minst 30 minuter innan föreställningstiden vid populära filmer.

Åldersgränser på bio

Barntillåten film är tillåten för alla åldrar.

7-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap, måste fyllt 7 år. I vuxens sällskap är filmen barntillåten.

11-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap, måste ha fyllt 11 år. I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 års ålder.

15-årsgräns innebär att man utan vuxens sällskap ska ha fyllt 15 år och också kan styrka detta vid insläpp till filmen. Från och med 11 års ålder kan man i vuxens sällskap se filmer med 15-årsgräns. Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig.

15-årsgränsen betyder att en film har bedömts kunna vara till skada för välbefinnandet för barn under 15 år, inte att filmen är lämplig att ses av en 11-åring i sällskap med en vuxen. Det är den vuxne som tar med ett barn på en film med högre åldersgräns som ansvarar för skyddet av barnet.

Åldersgränser på bio regleras i ”Lag 2010:1882 om åldersgränser för film som ska visas offentligt” och de olika åldersgränserna bestäms av Statens medieråd. Alla biografer i Sverige är skyldiga att följa detta och biografpersonalen kan neka inträde till en föreställning om rätt ålder inte kan styrkas.