Om oss

Ett familjeföretag som drivs av far och son med vår fantastiska personal. Cinemascenen är idag Sveriges tredje största biografkedja.

Företaget grundades av Carl Stefan Rydén på 80-talet med biografer i Flen, Strängnäs och Katrineholm. Verksamheten utvecklades i takt med att fler biografer lades till och under 90-talet bildades biografkedjan Cinemascenen AB. Biograferna finns idag i Ystad, Katrineholm, Strängnäs, Söderhamn och Hudiksvall och företaget har sitt huvudkontor i Katrineholm.

Cinemascenens kännetecken genom åren har varit dess satsning på ny teknik och komfort. Cinemascenen blev en av de allra första i Sverige att visa 3D film och installera världens bästa biografljud Dolby Atmos. Målet för företaget är att ge sina besökare en biografupplevelse utöver det vanliga genom att sträva efter att ligga i framkant vad gäller teknik och komfort.

Kundservice

Skriv ned vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss på facebook

För snabbare hantering, kontakta oss istället på facebook genom att klicka nedan.

KÖP BILJETT

Cinemascenen är ett fristående bolag i samarbete med Filmstaden som ger er möjlighet att enkelt köpa och boka biljetter.

Tänk på att komma i god tid till biografen. Vi rekommenderar att man kommer minst 30 minuter innan föreställningstiden vid populära filmer.