Vad är Dolby Atmos?

Den realistiska känslan lyfts till ännu högre nivåer med Dolby® Atmos™. En teknik som återger ljudet utan begränsningar till kanaler. Du hör bokstavligen ljudet komma från exakta punkter i rummet och kan känna hur det färdas över ditt huvud utan skarvar mellan högtalarna. Upplev det i Katrineholm och Strängnäs.

Upplev Civil War i
Dolby Atmos

Civil War är en adrenalinstinn resa genom ett sargat USA, som i en nära framtid balanserar på avgrundens rand. Kirsten Dunst spelar en journalist som tillsammans med några kollegor försöker ta sig genom landet under ett snabbt eskalerande inbördeskrig, som har hela nationen i sitt grepp. Alex Garland (Ex Machina) har skrivit och regisserat Civil War som kommer från A24.
Biopremiär 17 april.

Upplev Abigail i
Dolby Atmos

Barn kan vara riktiga monster. Efter att en grupp blivande brottslingar kidnappat den 12-åriga ballerina-dottern till en mäktig man i den undre världen, behöver de bara vakta flickan en natt för att få en lösensumma på 50 miljoner dollar. I en isolerad herrgård börjar fångarna att försvinna, en efter en, och de upptäcker med växande fasa, att de inte är inlåsta med någon normal liten flicka. Biopremiär 19 april.

Upplev Challengers i
Dolby Atmos

Tashi, ett föredetta underbarn i tennis som senare blev tränare, är gift med en mästare med en lång förlustrad. Hennes strategi för hennes mans upprättelse tar en överraskande vändning när han måste möta sin tidigare bästa vän och Tashis föredetta pojkvän. Biopremiär 26 april.

Upplev The Fall Guy i
Dolby Atmos

Från David Leitch, som tidigare givit oss storfilmerna Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, John Wick, Nobody och Violent Night kommer denna hyllning till actionfilmen. Biopremiär 26 april.

Upplev Kingdom of the Planet of the Apes i
Dolby Atmos

Många år efter Caesars regeringstid ger sig en ung apa ut på en resa som kommer att leda honom att ifrågasätta allt han har lärt sig om det förflutna och göra val som kommer att definiera en framtid för både apor och människor. Biopremiär 8 maj.

Upplev Furiosa: A Mad Max Saga i Dolby Atmos

Historien om Furiosa långt innan hon mötte Mad Max i Fury Road. Biopremiär 24 maj.

Upplev Bad Boys: Ride or Die i Dolby Atmos

Världens mest älskade Bad Boys är tillbaka med sin unika mix av action och humor. Den här gången finns det dock en twist – dom är på flykt undan rättvisan. Biopremiär 5 juni.